Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi isimlerin yer aldığı izisi Kızılcık Şerbeti gündemden düşmüyor.  Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizisi her cuma ekrana gelmeye devam ediyor. 

18365122 728Xauto

Dizinin Nilay'ı Feyza Civelek geçen haftalarda verdiği bir röportajda, daha önce sevgili olup ayrılan ve öpüşme sahneleri istemeyen bir dizi çiftinden bahsetmişti.

Civelek'in bu sözleriyle, daha önce sevgili olan ancak kısa sürede ilişkilerini sonlanıran Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'ndan bahsettiği düşünülmüştü. 

S C66C81B91Dd94Bce47D13645C2725267B846B5Ba

Civelek'in "Sevgiliyken dünyanın en büyük aşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor..." sözlerini Doğukan Güngör'ün beğenmesi dikkat çekti. Olanlar öpüşmekten rahatsız olan ismin Sıla Türkoğlu olduğu iddialarını güçlendirmişti. 

640Xauto-16

Geçen haftalarda ise Kafamdakiler adlı YouTube programına konuk olan Doğukan Güngör öpüşme göndermesiyle dikkat çekti. Programa köpeğiyle katılan ve köpeğini öpmeye çalışırken başarılı olmayan Güngör, "Bak normalde öpüşüyorduk şimdi öpmüyor" dedi. Sunucunun "Kamerada öpüşmüyor" sözlerinin üzerine Doğukan Güngör ise "Kamerada öpüşmüyor mu? Var benim öyle bildiklerim!" sözleriyle gündeme geldi. 

Ekran Resmi 2024 04 10 09.18.11

'Şaibe yok' demişti: Yeşim Erçetin eşinin ölümüyle ilgili gerçeği itiraf etti! 'Şaibe yok' demişti: Yeşim Erçetin eşinin ölümüyle ilgili gerçeği itiraf etti!

Geçen haftlarda ise başarıları dünya çapında konuşulan dizi oyuncuları Cannes'a gitti. Orada gerçekleşen söyleşide Doğukan Güngör bir süredir arasında soğuk rüzgârlar esen Sıla Türkoğlu'na iltifat etti. Sonrasında da iki ismin aralarındaki buzların eridiği görüldü. 

Birsen Altıntaş'ın YouTube programına konuk olan Feyza Civelek rol arkadaşlarının nasıl barıştığını anlattı. Doğukan Güngör ile daha yakın olduğunu belirten Civelek, "Doğukan bir adım attı, bence olgunluk gösterdi. Ve düzeldiler, düzeldikleri için çok mutluyum." dedi.  

Muhabir: Hande Durmaz