Cem Yılmaz, en son sosyal medya fenomeni Necla Karahalil'le aşk yaşamaya başlamış çiftin ilişkisi kısa sürmüştü. Son dönem Seranay Sarıkaya başta olmak üzere birçok isme yaptığı göndermelerle gündeme gelen Yılmaz'ın doğum günü paylaşamında, sağlıklı beslenme ve yoga ile dalga geçmesi Necla Hanım'a gönderme olarak algılanmıştı.

Acun Ilıcalı için kuzuyu eğitti, tıklanma rekoru kırdı Acun Ilıcalı için kuzuyu eğitti, tıklanma rekoru kırdı

Necla Karahilal 1709980388

'HEP AKLIN FİKRİN ŞEYDE'

Necla Karahalil'in de geçen hafta yaptığı paylaşım, Cem Yılmaz'a yoruldu. Karahalil çektiği videoda; 'Günaydın biri demiş ki 'Ama Necla Hanım, hayat çok stresli. Çok stresliyiz.'. Ben aksini söylemedim. Ama bu hayat sadece senin için çok stresli değil ya. Herkes için bir o kadar stresli ve stresli olmaya da devam edecek. O yüzden 'kimse kendi çöpünü başkasının evinin önüne dökemez' diyor şair burada. Diyor ki 'akıllı ol, aklına mukayyet ol, git kendini tanı, çekmezler' diyor. 'Hep aklın fikrin şeyde' diyor.

Cem Yılmazz

'TAKİPTEN ÇIKTI'

Yok ama yani işte duygusal sorumluluğumuzu almayı bilmemiz gerekiyor. O stresle ben ne yapacağım, ne yaparsam bana iyi gelir... Bunlar yetişkin modelleri. Türlü türlü... Yani öyle hep isterim hep yan yatayım, hiç istemem çalışayım yok. O çaba varsa karşıdan da yardım geliyor, o zaman çok güzel oluyor. Paylaşmak, birbirine ışık tutmak. Yoksa hepimizin aklı şeyde.' sözlerine yer verdi. 

Ayrılığa rağmen birbirlerini takip eden çiftten, Necla Karahalil'in Cem Yılmaz'ı hala takip ederken, Cem Yılmaz'ın eski sevgilisini takipten çıktığı görüldü. Öte yandan ünlü komedyen 'Top gibi oynarım. Kraldan yepyeni bir gönderme... Kralın bu haftaki 4 ün göndermesi... Kral senin benim gibi fotoğraf paylaşamaz.. Kral göndermesini yapar… İş gücü yoktur tamamen göndermeden oluşan bir kariyere sahiptir... Çok yaşa kral ;) Gönder yeter ki sen gönder... ' sözleri dikkat çekti. 

Muhabir: DEMET SAROVA