Model Yeşim Erçetin, bir süre önce şiddet gördüğü gerekçesiyle Fevzi Kardeseci’den boşanacağını açıklamış, Erçetin'in 2 yıl önce evlendiği eşi geçen gün hayatını kaybetmişti. Kardeseci'nin duş yaparken düşerek, başını mermer zemine çarpması sonucu yaşamını yitirdiği söylenmiş Erçetin, eşinin ani vefatı sonrası çıkan ‘şaibeli ölüm mü?’ iddiasıyla ilgili konuşarak böyle bir durum olmadığını dile getirmişti. Gerçek ortaya çıktı. 

Unlu Sarkici Yesim Ercetin Esi Fevzi Kardeseci 17297980 385 M

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, İtalya'da 'Yargı' dağıtmaya hazırlanıyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, İtalya'da 'Yargı' dağıtmaya hazırlanıyor!

'ONU KANLAR İÇİNDE EVDE BULDUM'

Eski model, ‘Aramızda Kalmasın’a konuştu ve 'Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum. Niye mi şimdi açıklıyorum? Çünkü kardeşi, ölüm şeklini intihar diye açıklamak istemedi. Fevzi’yle geçen salı yemek yedik. Masada ‘Yeşim bu son yemeğimiz’ dedi. Artan tuhaflığı korkutucuydu. Fevzi’den geriye acının dışında bir sürü borç kaldı. Şimdi sürekli son mesajını okuyup ağlıyorum. Mesajı şöyle: “Seni çok sevdim, ama artık gitmek istiyorum.” Son fotoğrafımıza bakıp kendime gelemiyorum. Ben onu çok sevdim.' ifadelerini kullandı. 

Ekran Resmi 2024 05 06 10.01.03

ŞAİBELİ ÖLÜM DEĞİL DEMİŞTİ

Daha önce Aramızda Kalmasın'a konuşan Erçetin: 'Şaibeli ölüm değil. Düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, bu yüzden öldüğü bilgisini verdiler. En son salı günü gördüm. Özür diledi, ‘Lütfen geri dön’ dedi. Dönmeyeceğimi söyledim. Ölmeden hemen önce de Müslüm Gürses’in ‘Gidecek Bir Gün’ şarkısını cepten attı. Aradım, açmadı. Koşarak gittim. Banyoda kanlar içindeydi. Boşanıyorduk, ama çok sevmiştim. İçim yanıyor. Haplarla ayaktayım.' demişti.

“KOCAM İNTİHAR ETTİ”… Yeşim Erçetin, eşi Fevzi Kardeseci’nin ani ölümü sonrası çıkan iddialara ‘Aramızda Kalmasın’da açıklık getirdi: 🔺Fevzi öldürülmedi, silahla intihar etti. Koltuğa oturup başına ateş etmiş. Onu kanlar içinde evde buldum. 🔺Niye mi şimdi açıklıyorum? Çünkü kardeşi, ölüm şeklini intihar diye açıklamak istemedi.🔺Fevzi’yle geçen salı yemek yedik. Masada ‘Yeşim bu son yemeğimiz’ dedi. Artan tuhaflığı korkutucuydu.🔺Fevzi’den geriye acının dışında bir sürü borç kaldı.🔺Şimdi sürekli son mesajını okuyup ağlıyorum. Mesajı şöyle: “Seni çok sevdim, ama artık gitmek istiyorum.” Son fotoğrafımıza bakıp kendime gelemiyorum. Ben onu çok sevdim. (Aramızda Kalmasın-TV8)

Muhabir: DEMET SAROVA