1970'li yıllarda sanat hayatına başlayan ve 68 yaşında olmasına rağmen hala konserlerine devam eden pop müziğin önde gelen yorumcularından Nilüfer son konserinde giydiği kıyafet ve açıklamalarıyla gündem oldu. 

1111 Tdc4

Gülşen, Hadise ve birçok meslektaşının sahne kıyafetlerindeki tercihlerden etkilenen Nilüfer modaya uymak adına transparan bir elbiseyle sahneye çıktı. “Baktım herkes transparan giyiyor, sokakta bile neler giyiyorlar, ben de giydim. Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi. Ne var işte, al bacak…” diyen Nilüfer'in bu sözleri sosyal medyada da en çok konuşulanlardan biri oldu.

Rapçi P. Diddy sevgilisini otelde tekme tokat dövdü: O görüntüler ortaya çıktı! Rapçi P. Diddy sevgilisini otelde tekme tokat dövdü: O görüntüler ortaya çıktı!

S 7785F8A54E9D8Ceb44690Afc91Fea4Ed9315B4A5

Şarkıcıyı alkışlayanlar kadar eleştirenler de oldu. Nilüfer'e tepki gösteren isimlerden biri de ünlü modacı Neslihan Yargıcı'ydı. Yargıcı Nillüfer'le ilgili: "Gördüğün an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye'nin en iyi seslerinden... Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuara bile gerek yok. Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık, o itibara yazık, kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı..." ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Demet Sarova