Beşiktaş'ta Konferans Ligi'ndeki Lugano mağlubiyeti bardağı taşıran son damla oldu. Muhalefet, olağanüstü seçim kararının alınmasını bekliyor. Ancak Ahmet Nur Çebi, olağanüstü seçim dışında teknik direktör değişikliği yapıp, yola devam etmeyi de planlıyor. Kararın 2-3 gün içerisinde belli olması bekleniyor. Muhalefetin olası seçimde başkan adayları bile belli durumda. Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat olası seçimde adaylığını koyacak ilk isimler olarak belli olmuştu. Fakat Rahmi Koç ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'nun da Beşiktaş'taki olası bir seçimde nasıl yol izlemesi gerektiği konusunda fikir aldığı ortaya çıktı.

Tüyosu olan kazanır! 6 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 6 Ekim at yarışı tahminleri

RAHMİ KOÇ'A NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ SORDU

Beşiktaşlılığı ile bilinen ve Forbes'in her sene güncellediği milyarderler listesinde yer alan Azerbaycanlı iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Beşiktaş'ın daha iyi olması için ne yapması gerektiğini Rahmi Koç ile görüştü. Bu durum Mübariz Mansimov'un da başkan adaylığına hazırlandığı şeklinde yorumlandı. Bir çok Beşiktaş taraftarı bu durum nedeniyle oldukça heyecanlandı. Ancak Mübariz Mansimov'un cezası nedeniyle şu an için böyle bir durum söz konusu değil. 

Fenerbahçe’nin yeni Arina’sı geldi! 40 yıllık Fenerli gibi Fenerbahçe’nin yeni Arina’sı geldi! 40 yıllık Fenerli gibi

BEŞİKTAŞ'I ALACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

2007 yılında Türk vatandaşı olan ve Gurbanoğlu soyadını alan Mübariz Mansimov için daha önce Beşiktaş'ı satın alacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Mübariz Mansimov o dönemde, ''Kulübü alacağım iddiası var. Öncelikle bu konunun tartışma konusu olmadığını söylemek isterim. Çünkü Beşiktaş satılık değil. Başkan olacağım iddiaları var ... Ben sadece bir Beşiktaş hayranıyım. Başkan olmak hakkında hiçbir fikrim yok. Kulübe elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Kulübüme de başarılar diliyorum.'' şeklinde konuşmuştu.

Kartal rüyayla başladı, kabusla bitirdi: 2-3! YÖNETİM ACİL TOPLANDI Kartal rüyayla başladı, kabusla bitirdi: 2-3! YÖNETİM ACİL TOPLANDI

Cem Yılmaz yine üste çıktı: Hem 'gönderiyor' hem de 'yeter' diyor! Cem Yılmaz yine üste çıktı: Hem 'gönderiyor' hem de 'yeter' diyor!

Daha önce özellikle Fikret Orman döneminde Vodafone Park'taki maçları kaçırmayan Mübariz Mansimov, siyah-beyazlı ekibe sponsorluklarla maddi kaynak da sağlamıştı. 

GÖZLER SEÇİME ÇEVRİLDİ

Beşiktaş'ta Lugano karşısında 2-0'dan 3-2 kaybedilmesi camiayı harekete geçirdi. Artık olağanüstü seçimin kaçınılmaz olduğunu düşünenlerin sayısı daha da arttı. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin kısa süre içerisinde açıklaması beklenen karar sonrasında muhalefetin nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Şu ana kadar konuşulan isimlerden Hasan Arat en güçlü aday olarak gösteriliyor. 

Tutulmaz bu Fener! 15'te 15 yaptı Tutulmaz bu Fener! 15'te 15 yaptı


 

Editör: Orhan Duman