Konferans Ligi'nde sahne alan Beşiktaş'ın 80. dakikada 2-0 önde olduğu Lugano'ya karşı 3-2 kaybedince, taraftarın sabır taşı çatladı. Daha önce de yönetimi defalarca istifaya çağıran Beşiktaş taraftarı, Lugano maçından sonra uzun süre stadı terketmedi. Yönetimi istifaya davet etti. Çevik kuvvet zoruyla stattan ayrıldı. Siyah-beyazlı yönetim ise maçın ardından olağanüstü toplantı yaptı. Gece geç saatlerdeki toplantıya Şenol Güneş de katıldı. Herkes olağanüstü seçim kararına odaklandı. Hatta kısa süre içerisinde bu kararın açıklanacağı iddia edildi. Fakat siyah beyazlı yönetimin toplantısında bambaşka konular gündeme getirildi.

Tüyosu olan kazanır! 6 Ekim at yarışı tahminleri Tüyosu olan kazanır! 6 Ekim at yarışı tahminleri

''ŞENOL GÜNEŞ'İN YERİNE RIZA ÇALIMBAY GELSİN''

Beşiktaş'ın yönetim kurulu toplantısında ilk olarak yöneticiler görüşme gerçekleştirdi. Bu toplantıda Ahmet Nur Çebi, yönetime nerede yanlış yaptıklarını sordu. Yönetimdeki isimlerin çoğu hatanın Şenol Güneş ile devam etmek olduğunu belirtti. Başından beri Şenol Güneş'i savunan ve arkasında duran Ahmet Nur Çebi bu kez Şenol Güneş'in yerine kimi getirebileceklerini sordu. Çoğunluğun oyu Rıza Çalımbay'dan yana oldu. Görev yaptığı takımlardaki başarısı ile bu görevi hak ettiği vurgulandı. Disiplinli futboluyla Beşiktaş'ın kadrosunu daha iyi kullanacağının altı çizildi.

Başakşehir satılıyor! City Group masada Başakşehir satılıyor! City Group masada

Zehra Güneş ve Melissa Vargas'tan yeni selamlaşma ritüeli! Zehra Güneş ve Melissa Vargas'tan yeni selamlaşma ritüeli!

AHMET NUR ÇEBİ, ŞENOL GÜNEŞ İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, toplantıya daha sonra Şenol Güneş'i de davet etti. Sorunun ne olduğunu, neden takımın iyi futbol oynayamadığını sordu. Şenol Güneş, transferlerin geç gelmesinden ve kampa yetişmemesinden yakındı. Daha sonra Ahmet Nur Çebi, hocaya iddia edildiği gibi takımla arasında sorun olup olmadığını da sordu. Şenol Güneş olmadığını belirtti. Şenol Güneş, toplantıdan ayrıldı. Ahmet Nur Çebi, kendisinden detaylı bir rapor istedi.

Tutulmaz bu Fener! 15'te 15 yaptı Tutulmaz bu Fener! 15'te 15 yaptı

AHMET NUR ÇEBİ, RIZA ÇALIMBAY'A YAKIN

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimi istifa dışında ikinci plan üzerinde duruyor. Şenol Güneş'e fatura kesip, göreve yeni bir hoca ile devam edilmesi üzerinde duruluyor. Yönetim kurulunda ismi önerilen Rıza Çalımbay ismine de sıcak bakıyor. Başkan Çebi, bir iki gün içinde durum değerlendirmesi yaptıktan sonra ya istifa edip, olağanüstü seçim kararı alacak. Ya da Şenol Güneş'i gönderip, Rıza Çalımbay'ı getirecek.

Editör: Orhan Duman