En son Aile dizisiyle ekranda olan ve şu sıralar şarkıcı Mert Demir'le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya GQ Türkiye tarafından bu yıl ilk kez verilen Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi olmuş katıldığı galatada giydiği elbise ile de günlerce konuşulmuştu. 

Ekran Resmi 2024 04 12 09.49.54

Kimse tanıyamadı! Dua Lipa yeni görünümüyle şaşırttı! Kimse tanıyamadı! Dua Lipa yeni görünümüyle şaşırttı!

Özellikle silikonları üzerine sayısız yorum yapılan ünlü isimin göğüsleri arasındaki mesafe sosyal medyada espri malzemesi yapılmış, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşım ise tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Cem Yılmaz X hesabından Marty Feldman'ın bir karesini paylaştı, bu paylaşım ünle isme gönderme olarak yorumlandı. Yılmaz'ın bu çıkışı tepkilere neden oldu.

G L Evt L3 W A A Ae Gr0

Ancak geçen hafta “CMXXIV” gösterisinde konuşan Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı.

Ekran Resmi 2024 04 21 09.52.10

Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten ünlü isim paylaşımı o nedenle yaptığını söyledi.

Ekran Resmi 2024 04 21 09.52.31

Bu açıklamanın ardından Serenay Sarıkaya'nın tek gözünü kıstığı fotoğraf paylaşımı, Cem Yılmaz'a gönderme olarak yorumlandı. Son olarak ise Cem Yılmaz bir ısırık aldığı iki adet acıbadem kurabiyesi  fotoğrafı paylaşıp, “Acıbadem deyim :) ama iyiyim. Küçük mutluluklar” notunu düşünce, komedye'nin bu paylaşımı da göğüs estetiğini Acıbadem Hastanesi'nde yaptıran oyuncuya bir mesaj olarak yorumlandı. 

66277E9592237E06D25E5C7A

Tüm bunlardan sonra kaklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan Mert Demir ve Serenay Sarıkaya baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü kapıdan ayrı ayrı çıkıp birlikte görüntü vermemeyi tercih etse de artık pes ettiler. İki aşık geçen hafta ilk kez el ele kameralara yakalandılar. Konuşmamayı tercih eden çiftin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Birlikte görünme isteklerinin Cem Yılmaz tarafından yapılan göndermelere bir cevap olduğu düşünülmüştü. 

S 916B2Ec1774C2D3Aa2996Db4435821D3535B7143

Bu üç ünlü isimle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Mabel Matiz ile düet yaptığı 'Antidepresan' şarkısı ile çıkış yakalayan Mert Demir, Power Türk ödül töreninde 'En Güçlü Şarkı' ödülünün sahibi olmuştu. İkiliye ödülü veren isim de Cem Yılmaz'dı. 

Muhabir: DEMET SAROVA