Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil edecekler Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil edecekler

Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde yapıldı. Kullanılan 1529 oyun 1177’sini alan Şekip Mosturoğlu,  yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı oldu. Sevil Becan 265, Nihat Tokat da 87 oy aldı. Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 yıl sonra kulübe gelerek Mosturoğlu için oy kullandı.

Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Uğur Dündar başkanlığında Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve YDK üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şekip1

Seçimi kazanan Şekip Mosturoğlu şöyle konuştu: “Öncelikle buraya iştirak eden, oy kullanan Fenerbahçe Spor Kulübü tüm Yüksek Divan Kurulu üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bizi oylarıyla seçtiler, çok çok teşekkür ederim. Diğer başkan adaylarımızı tebrik ediyorum. Onlarla birlikte çok dostça, çok demokratça bir seçim süreci yaşadık. Divan Kurulumuza teşekkür ediyorum. Çok titiz bir toplantı yaptı ve sonuçta demokrasi kazandı. Sayın Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Bütün seçim süreci boyunca gerçek anlamda bize her türlü imkanı sağladı ve destek verdi. Burada çok önemli bir şey söylemek istiyorum ki bu benim için çok önemli! Bu sürece başladığımda seçim sonucunun 3 Temmuz zaferimizin taçlanması olarak kabul edileceğini düşünüyordum. 3 Temmuz zaferimiz burada taçlanmıştır. 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır. Hiç kimse bu mücadeleden vazgeçmemiştir. Sarı lacivert duvar burada durmaktadır. Bu sarı lacivert duvar durduğu sürece Fenerbahçe her zaman payidar olacaktır.” 

Kaynak: HABER MERKEZİ