Can Yaman, dün yayınlanan İtalya'nın sevilen programı Amici 2024'e konuk oldu. Konuklardan biri de ünlü İtalyan besteci, şarkıcı-söz yazarı ve şov adamı Giuseppe Cristiano Malgioglio'ydu. 

Programın sunucusu Maria De Filippi, Cristiano Malgioglio'nun gözlerini bağladı ve sadece dokunarak Can Yaman'ı tanımaya çalışmasını istedi.

Ekran Resmi 2024 04 28 13.02.55

DOKUNARAK TANIMAYA ÇALIŞTI

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı programda, Cristiano Malgioglio'nun stüdyoya giren gizemli adamın Channing Tatum olmasını umdu ancak Can Yaman'ın kokusunu duyar duymaz beğendiğini söyleyerek: "Doğu gibi kokuyor ." dedi.

Sonra omuzlarına, saçına, sakalına dokunması gerekti. Malgioglio şu yorumu yaptı: "Ne kadar harika, onu eve götürüyorum Maria. Bu büyülü, bu ellerde ne var, sihir? Ama ona her yere dokunabilirim. Hiç böyle kaslara dokunmadım ." dedi. 

CAN YAMAN TÜRKÇE KONUŞTU

Daha sonra Can Yaman Türkçe konuştu ve söz yazarı onun Terra Amara'nın baş kahramanlarından biri olduğuna ikna oldu. Ünlü isim dokunduğu kişinin Can Yaman olduğunu öğrenince de: "Maria, onu eve götürebilir miyim? Ne güzel, hiç böyle birini görmemiştim. Şimdi oturmam lazım, yoksa bayılacağım ." ifadelerini kullandı. 

Alina Boz Galatasaray taraftarını kızdırdı: 'Küfür etmedim' açıklaması geldi Alina Boz Galatasaray taraftarını kızdırdı: 'Küfür etmedim' açıklaması geldi

Can Yaman ise o anları sosyal medya hesabından paylaşarak "Cristiano Malgioglio'nun yerini almak isteyenler el kaldırsın!" notunu düştü. 

Muhabir: DEMET SAROVA