Üç sezondur her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Ay Yapım imzalı dizi ''Yargı'', 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde ‘Telenovela’ ödülünü almıştı. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı, senaryosunu Sema Ergenekon'nun kaleme aldığı dizi 26 Mayıs’taki final bölümüyle ekranda olacak. 

Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti!

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Finaline sayılı haftalar kala ‘Yargı’ cephesinden güzel bir haber geldi. Ekip, 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek finali izleyicisiyle birlikte izlemek için büyük bir organizasyon hazırlığında. Detaylar ise önümüzdeki günlerde duyurulacak. 

KADROSUYLA GÖZ DOLDURUYOR

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin kadrosunda ayrıca Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi usta ve genç isimler  var. 

Muhabir: DEMET SAROVA