Kanye West ve eşi Bianca Censori, yine magazin manşetlerinde kendilerine yer buluyor. Son olarak, Disneyland'e girerken giydiği uygunsuz kıyafet nedeniyle eleştirilen Bianca, şimdi ise taciz kurbanı olarak haberlerde yer alıyor. Los Angeles'ta, eşi Bianca'yı elle taciz ettiğini iddia ettiği bir kişiye yumruk atmakla suçlanan 46 yaşındaki West'in, Los Angeles Polis Departmanı'nın darp raporunda, karısı Bianca Censori'yi 'önce itip sonra taciz ettiği' belirtilen bir kişiye vurduğu iddia ediliyor.


Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 7

DailyMail'in haberine göre,Kanye, Bianca'nın itilmediğini savundu ve elbisesinin altına sokan, belini tutan ve onu öpen bir adam tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia etti. TMZ'nin yayınladığı habere göre ise LAPD raporuna göre, misilleme olarak Kanye de adama yumruk attı.

Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 1

Kanye West'in temsilcileri, DailyMail'a şüphelinin yakalandığını ve olanların açıklamasını son derece yetersiz bulduklarını belirtti. Ayrıca, Bianca'nın fiziksel saldırıya uğradığını dile getirdiler. İddiaya göre olay Salı gecesi gerçekleşti; Censori'nin Disneyland Kaliforniya'da çıplak ayakla yürürken Kanye West ile birlikte görülmesinden birkaç saat sonra yaşandı.

Disneyland'ın resmi kurallarına göre konukların 'uygunsuz' kıyafetler giymesi yasak olduğundan, eleştirmenler Bianca'nın parka nasıl girebildiğini sorgulamayı ihmal etmedi.



 

Avustralyalı mimar Bianca Censori, Kanye West ile evlendikten sonra giydiği kıyafetlerle sürekli eleştiriliyor.

Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 5

Ancak çift, bu eleştirilere kulak asmıyor. Bianca'nın Avustralya'da yaşayan babası, kızının bu durumundan endişe etmiş ve çifti konu hakkında konuşmak için yanına davet etmişti.


Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 6
Ancak konuyla ilgili herhangi bir gelişme bildirilmedi.

Otizmli çocuk için arama çalışmaları durduruldu Otizmli çocuk için arama çalışmaları durduruldu

Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 12

Yumruklama olayından sonra Los Angeles Polisi, ifadesini almak üzere Kanye West'in peşine düştü.


Bu kare sonrası ortalık karıştı: Polis Kanye'yi arıyor - Resim: 14
 

West'in ifade verip vermediği henüz bilinmiyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ