Rapçi Rylo Huncho canlı yayında yanlışlıkla kendini vurdu: İşte o anlar! Rapçi Rylo Huncho canlı yayında yanlışlıkla kendini vurdu: İşte o anlar!

ABD merkezli Blackrock Neurotech, dünyada ilk kez 40 hastayı beyin çipi ile tedavi etmeye başlamıştı. Kuruluş; beyin çipi tedavisinin felç, körlük, sağırlık ve depresyonu tedavi etmede büyük bir başarı sağladığını belirtti.

NeuroPort Array adı verilen çip, insanların robotik kolları ve tekerlekli sandalyeleri kontrol etmesini sağlıyor. Hatta video oyunlarının yanında çeşitli duyguların hissedilmesine olanak sağlandığı da iddia edilmişti. Bütün bunlar yaşanırken çok konuşulacak bir hamle geldi.

ASLINDA 350 MİLYON DEĞERİNDE

Kripto şirketi Tether'in, ABD'li beyin çipi şirketinin çoğunluk hissesini alarak Blackrock Neurotech'e 200 milyon dolar yatırım yaptığı açıklandı. Tether CEO'su Paolo Ardoino, Reuters'e verdiği demeçte, "Aslında anlaşma 350 milyon değerinde... Bu sayede Tether en büyük hissedar haline geldi" dedi.

Tether'den ilk etapta gelecek 200 milyon doların, 40'tan fazla kişide kullanılan teknolojinin ticarileştirilmesi ve piyasaya sürülmesi için fon sağlayacağı belirtildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ