Gülşen, 'Be Adam', 'Erkeksen', 'Şimdi', 'Of... Of...', 'Yurtta Aşk Cihanda Aşk', 'Ama Bir Farkla', 'Önsöz', 'Beni Durdursan mı?' ve 'Bangır Bangır' albümleriyle ünlenmiş bir şarkıcıdır. Şarkıları kadar konserlerindeki kombinleriyle de dikkat çekmektedir. Bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta sahne alan Gülşen, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gülşen'den itiraf: Fit görünümünün sırrını açıkladı - Resim: 4

Böyle reality şov görülmedi! Aldatanlar yarışıyor Böyle reality şov görülmedi! Aldatanlar yarışıyor

Son zamanlarda pembe saçlarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, bu sefer bal rengi saçlarıyla sevenlerinin karşısına çıktı ve "Yenilenmeyi seviyorum" dedi. Gülşen, yeni single projesi için tarih verdi ve yeni teklisinin 26 Nisan'da çıkacağını belirtti, sürpriz yapacağını da ekledi.

Gülşen'den itiraf: Fit görünümünün sırrını açıkladı - Resim: 5

Fit görünümüyle sıkça konuşulan popçu, sırrını açıkladı. Gülşen, yıllardır değişmeyen fitliğini açlığına borçlu olduğunu söyledi. Beslenmesine dikkat ettiğini ve temiz beslenmenin önemine vurgu yaptı. "Her şey dengede olmalı. Bu benim için artık bir diyet programı değil, hayat tarzı oldu. Herkese önerebileceğim tek şey yürümek. Bol bol yürüyün" dedi.

Gülşen'den itiraf: Fit görünümünün sırrını açıkladı - Resim: 6

Sahnede her zaman canlı ve eğlenceli olan Gülşen, çalışmadığı zamanlarda daha fazla yorulduğunu söyledi.



"Uçağa bindiğim an dinlenebiliyorum" diyen şarkıcı, işini yaparken kendini iyi hissettiğini ve o zaman dinlendiğini belirtti. "Çalışınca kendimi 7 yıldızlı otelde tatilde gibi hissediyorum.

Gülşen'den itiraf: Fit görünümünün sırrını açıkladı - Resim: 8

Sahneye hazırlanırken oturabiliyorum. İşimi yaparken kendimi inanılmaz iyi hissediyorum ve o zaman dinleniyorum. Onun dışındaki zamanlarda daha çok yoruluyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ