Dünyaca ünlü Filistin asıllı ABD'li model Bella Hadid, mankenliği bıraktığını duyurdu.

Filistin'in yanında duran ve bu yüzden ölüm tehditleri dahi alan Bella Hadid, on yıldır çalıştığı modellik sektörüne veda ediyor.



Süpermodel Bella Hadid, göz alıcı kariyerini bir kenara bıraktı ve sevgilisi Adan Banuelo ile birlikte Teksas'ta yaşamaya başladığını duyurdu.



Hadid, kariyerinden önce mutluluğuna öncelik vermesi gerektiğini söyledi. Allure dergisine verdiği röportajda, Teksas'taki yaşamının geçmiş deneyimlerine kıyasla oldukça farklı olduğunu belirtti ve gerçek arkadaşlarla vakit geçirmenin ve kişisel bakıma odaklanmanın önemini vurguladı.

Önce dövüp sonra gasp ettiler! Şehir eşkıyalarına nefes kesen operasyon Önce dövüp sonra gasp ettiler! Şehir eşkıyalarına nefes kesen operasyon

Bella Hadid mankenliği bıraktı... İşte nedeni - Resim: 2

Bella Hadid, 7 Ekim'den bu yana Filistin'e desteğini sürdürüyor. Kardeşi Gigi Hadid'le birlikte uzun yıllardır Filistin'e verdikleri destekle hatırlanıyor.


Bella Hadid mankenliği bıraktı... İşte nedeni - Resim: 5

Bella Hadid, gelen tehditleri açıklayarak işsiz kalmaktan korkmadığını ifade etmişti. "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim." demişti.

Gigi Hadid'in şu ifadeleri kullandığı biliniyor: "Düşüncelerim, bu haksız trajediden etkilenen ve her gün bu çatışma nedeniyle çoğu çocuk olmak üzere masum canlar alan herkesle birlikte.



 

Filistin mücadelesine ve işgal altındaki hayata karşı derin bir empatim var ve kalp kırıklığım var. Bu, her gün taşıdığım bir sorumluluk."

Kaynak: HABER MERKEZİ