Amedspor ile Bursaspor arasında yaşanan ırkçı rekabet hafızalara kazınmış durumda. Ligde küme düşen Bursaspor yarın oynayacağı Diyarbekirspor mücadelesi öncesi Diyarbakır'a geldi. Bursaspor oyuncuları zırhlı araçlarla otele geçiş yaptı.

Süper Lig'de 2009-2010 sezonunun şampiyonu Bursaspor, matematiksel olarak 3'üncü Lig'e kadar geriledi. TFF 2'nci Lig Beyaz Grup 37'nci haftasında yarın deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşacak Bursaspor, akşam saatlerinde yoğun güvenlik önlemleri altında Diyarbakır’a geldi.

Otelin çevresinde polis devriyesi 
Yoğun güvenlik önlemleri altında kente gelen Bursaspor, zırhlı polis araçlarıyla otele geçti. Yol boyunca Bursaspor’un geçiş güzergahına polis ekiplerinin durduğu görüldü. Dİğer yandan Bursaspor’un kalacağı otelin çevresine zırhlı araçlar konuşlandırılırken polis ekipleri de yaya olarak devriye sürdürecek.

Bursaspor, yarın saat 13.00'te Diyarbekirspor ile Diyarbakır Stadyum’unda karşı karşıya gelecek.

Tuchel Bayern Münih'i reddetti! Tuchel Bayern Münih'i reddetti!

 Bursaspor taraftarı geçtiğimiz yıl Amedspor ekibi ile oynayacağı karşılaşma öncesi Amedspor oyuncularına saldırmıştı. Konakladıkları otelin önünde başlayan saldırılar karşılaşma boyunca da devam etmiş; sahaya torpil, meşale türü yabancı maddeler atılmış, Amedsporlu futbolcular sakatlanmıştı

Kaynak: Haber merkezi