1969 yılında New York'ta doğan Jennifer Lopez, kariyerinde oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, hayırsever, iş insanı, dansçı ve yapımcılık yaparak bir çok alanda görev almıştı.

Oyunculuğa 1986'da oynadığı My Little Girl filminde aldığı küçük bir rol ile karar veren Lopez, 1993'te tam anlamıyla oyuncu olma yolunda ilerlemişti.Bu sürece kadar kariyerine dansçı olarak devam etmişti. Lopez'in ilk başrol filmi 1997'de oynadığı Selena adlı biyografik bir filmdir. Bir sonraki yılda ise Lopez, Out of Sight filmiyle 1 milyon $ üzerinde kazanan ilk Latin oyuncusu olmuştu.

Jennefer..,,2222

Şarkıcılık yoluna ise 1999'da ilk stüdyo albümü On the 6'le giriş yapmıştı.2001'de ikinci stüdyo albümü J. Lo ve filmi The Wedding Planner'ın aynı anda yayınlanmasıyla Lopez aynı haftada albümü ve filmi 1 numaralı olan ilk kişidir. 2002'deki remix albümü J to tha L–O! The Remixes tarihte ilk kez US Billboard 200'e 1 numaradan giriş yaparken 2007'deki beşinci stüdyo albümü Como Ama una Mujer Amerika'daki İspanyolca bir albüm için ilk haftada en yüksek satış rakamlarına sahip olmuştur.75 milyon albüm satışlarıyla ve giderek artan 2 milyar $ film satışıyla Lopez Amerika'daki en etkili Latin sanatçı olmasının yanında aynı zamanda en çok para kazanan Latin oyuncudur.

Jennefer..,,4444

Şöhret hayatının zirvelerini yıllarca yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, şu sıralar This is Me turnesine bir ay kala bilet satışlarının çok düşük olması nedeniyle hayal kırıklığı yaşıyor.

Jennifer Lopez'in gelecek ay başlayacak This is Me turnesinin bilet satışları beklenenin altında kaldı. Bilet satış şirketi Ticketmaster'ın verilerine göre, turnedeki konserlerde birçok bilet hâlâ satılamadı. 

Jennefer..,,3333

Yapay zekâ dolandırıcıları şimdi de onu seçti Çağla Şıkel uyardı Yapay zekâ dolandırıcıları şimdi de onu seçti Çağla Şıkel uyardı

Özellikle Denver, Colorado ve Oklahoma'daki satışların çok düşük kaldığı, turnenin 17 Ağustos'taki final konserinin biletlerinin çoğunun satılamadığı belirtiliyor. Turnedeki konser biletlerinin fiyatı 651 dolar ile 4198 dolar arasında değişiyor. ABD'de Pearl Jam ve Billy Joel gibi isimlerin konser biletleri tamamen tükenirken sahne şovlarıyla ünlü 55 yaşındaki Lopez'e olan ilginin düşük kalması tartışma yarattı.

Muhabir: SERKAN BAYAR