Netflix'in İngiltere'de yayınlanacak olan "Cheaters: Unfinished Business (Aldatanlar: Bitmemiş İş)" adlı reality show'unda, birbirini aldattığı için ayrılan çiftler bir araya gelecek. Programın sunuculuğunu, Britain's Got Talent gibi programlardaki jüri üyeliğiyle tanınan Amanda Holden yapacak.

Uzmanların rehberliğinde, çiftler geçmişteki hatalarıyla yüzleşmeye çalışacaklar. Program, çiftlerin birbirlerini affedip affetmeyeceklerine ve ilişkilerine devam edip etmeyeceklerine dair sonuçlarına tanık olmamızı sağlayacak. Bu süreçte, çiftlerin duygusal yolculukları ve ilişkilerindeki derin dönüşümler, izleyicilere gerçek ve etkileyici bir deneyim sunacak.

Hande Doğandemir itiraf etti: Nasıl biri olmak istiyor? Hande Doğandemir itiraf etti: Nasıl biri olmak istiyor?

"SUNMADIĞIM BU KALMIŞTI"

Amanda Holden'ın kariyeri genellikle jüri üyeliği ve sunuculukla özdeşleşse de, yeni reality show projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamalar dikkat çekiciydi: "Kariyerim boyunca hep aşk ve ilişkiler hakkında bir program sunmak istemiştim. İşte bu... İkinci şanslar ve yarım kalmış işler hakkında bir program..."

"Uzmanımızla birlikte bu çiftlerle tanışmak ve onlara affedip unutabileceklerine karar vermelerinde yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum. Bunun bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum."Amanda’nın geçmişinde bir aldatma olayı var. Peki nedir hikaye?

Amanda Holden, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan biri olarak biliniyor. İki evlilik yapmıştır. İlk eşi, Les Dennis'tir. İkilinin tanışması 1993 yılında gerçekleştiğinde, Holden 22 yaşındaydı, Les Dennis ise 40 yaşındaydı. Bu farklı yaşlardaki çift, birbirlerine aşık oldular ve evlendiler. Bu evlilikleri, Holden'ın hayatındaki önemli dönemeçlerden biriydi.

Fakat düğünden 5 yıl sonra Holden'ın ‘Hapy Birthday Shakespeare’ adlı oyunda birlikte sahneye çıktığı rol arkadaşı Neil Morrisey ile ilişki yaşadığı ortaya çıkınca, işler sarpa sardı.

Elbette, Amanda Holden ve Les Dennis'in ayrılığıyla ilgili önemli açıklamaları hatırlamak önemli. Holden, ayrılıktan sonra yaptığı açıklamalarda, "Çok çocuk istiyordum. Ama onları Les ile yapmak istemedim." şeklinde bir söz sarf etmişti. Bu ifade, Holden'ın ilişki ve aile hakkındaki derin duygularını yansıtıyor ve çiftin farklı yaşam yolları seçmesine neden oldu.

Daha sonra Holden, aldatma konusuna da değinmişti: "Bir ilişki yaşadım ve bir gecede korkunç bir insana dönüştüm. Les ile ilgili kötü duygularım yok. Onun için en iyisini diliyorum. İkimiz de hayatımıza devam ettik."

Sunduğu yarışmanın aslında baş konusu sunucusu Amanda Holden olunca akıllara "Belki eski eşi ile onlar da bu şova katılırlar." yorumları geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ