Şu sıralar özel hayatıyla gündemden düşmeyen  Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır model Cansu Taşkın’la sevgili olduğu iddia edilmişti. 

Yılmaz Erdoğan cephesinden konuyla ilgili açıklama gelmezken, bir programa konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafında bulunmuş ve ilşkinin gerçek olduğunu ifade etmişti.

Yılll

Bunun ardından Erdoğan cephesinde ise konu farklı lanse edilmiş, Cansu Taşkın'ın yalan söylediği ima edilmişti. Tüm bunların ardından aşkın kanıtı bir video magazin gündemine düştü. Cansu Taşkın'ın kız kardeşi çiftin birlikte olduğunu bir video ve çok sayıda fotoğraf paylaştı.  

640Xauto-24

Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla ilgili en son Yılmaz Erdoğan'ın oyuna geldiği ve kendisinden habersizce videosunun çekilip yayaınlanması üzerie Cansu Taşkın'a dava açacağı ortaya atıldı. 

Nureddin Nebati'den İsmailağa cemaatine taziye ziyareti! Nureddin Nebati'den İsmailağa cemaatine taziye ziyareti!

436119357 18437834440062981 160249296667956009 N

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, sonunda haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Ünlü isim;, “Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki garip bir şekilde gündeme geldi. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum. Sevgimlerimle” diyerek tartışmalara son verdi.

Muhabir: DEMET SAROVA