Şimdilerde Kirli Sepeti dizisiyle ekranda olan Melisa Döngel ve rapçi Sefo ile aşk yaşamış, kısa süren ilişkilerini  sessiz sedasız sonlandırmışlardı.

Ayrılıtan hemen sonra Melisa Döngel'in adı eski futbolcu Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la anılmış Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları söylenen ikilinin, yaş farkı da gündeme damga vurmuştu

Aslı Özge'nin yeni filmi 'Faruk' Tetouan film festivali'nden ödüllerle döndü Aslı Özge'nin yeni filmi 'Faruk' Tetouan film festivali'nden ödüllerle döndü

Bu gelişmenin ardından Sefo'dan manidar bir paylaşım gelmiş;  Twitter hesabından kusma emojisi paylaşan şarkıcının gönderisini takipçileri Melisa Döngel'in, Sergen Yalçın'la birlikte olmasına karşı bir tepki olarak yorumlamıştı. 

Ekran Resmi 2024 03 28 13.23.30

İddialara göre Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkı yeniden başladı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamak isteyen Yalçın ve Döngel'in gözlerden uzak mekanlar tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde, Döngel’i görmek için İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Muhabir: DEMET SAROVA