Netflix'te yayınlanan "İstanbul İçin Son Çağrı" filminin ardından gündemden düşmeyen Beren Saat, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde, "2023 Yılının En Beğenilen Kadın Sinema Oyuncusu" ödülünün sahibi olmuştu. 

Dba6C9B0Fb8978A

Yakın zamanda kendi albümüyle bu kez sesiyle sevenleri karşına çıkacak oyuncu, konuk olduğu bir programda sevişme sahneleriyle ilgili söyledikleriyle dikkat çekmişti.

Ünlü isim "Aşk-ı Memnu'da biz çok fazla yakınlaşma sahnesi çektik. Bizim için dans sahnesi çekmekten farklı bir şey değil aslında. Yine bir mizansen düşünüyoruz. Yapmadığımız ne olabilir diye düşünüyoruz. O bizim dans etmeye hazırlandığımız sahneye hazırlanmaktan farklı bir şey değil. O yüzden Gönenç'in belki nasıl olacak diye endişelendiği bir şey, bizim aslında çok provalı olduğumuz, birbirimizle de hiçbir rahatasızlığımızın olmadığımız bir şey. Ne bedensel olarak ne de duygusal olarak hiç birbirmizi rahatsız etmedik." ifadelerini kullanmıştı. 

Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’a hem hizmet hem neşe getirdi! Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut’a hem hizmet hem neşe getirdi!

4579 B F13 2 D D2 4 B86 B353 55 F7306 E815 A

Reklamların da aranan yüzü olan Saat'in yeni bir anlaşmaya imza attığı ortaya çıktı. Ünlü isim bir cilt bakım kreminin yüzü oldu. Reklam filmi; ‘’Neye sahip olduğunuzun farkında mısınız?’’ sorusu ile başlayan hikayesinde Beren Saat’in eşsiz yeteneği ile birlikte, cildinizin kolajenini harekete geçiren yeniliği anlatıyor.

Muhabir: SERKAN BAYAR