Kit Harington, popüler HBO dizisi Game of Thrones'un 2011-2019 yılları arasında 8 sezon boyunca devam eden bir karakter olan Samwell Tarly'yi canlandırdı.


Jon Snow dizisi gelecek mi: Game Of Thrones yıldızından açıklama - Resim: 1
Game of Thrones'un büyük bir hit olmasının ardından, orijinal dizinin olaylarının öncesini anlatan prequel olan House of the Dragon da izleyiciler tarafından beğenildi. Jon Snow'un merkezinde olduğu bir spinoff dizisinin çekileceği söylentileri uzun bir süredir dolaşıyor, ancak 2021'de ortaya atıldığından beri somut bir ilerleme kaydedilmedi.

Jon Snow dizisi gelecek mi: Game Of Thrones yıldızından açıklama - Resim: 3

Kit Harington, yeni Netflix dizisi 3 Cisim Problemi'nin (3 Body Problem) tanıtımı için ComicBook.com'a verdiği röportajda, hangi olayın daha olası olduğunu düşündüğü soruldu: "Uzaylı yaşamının kesin kanıtı mı, yoksa Sam ve Jon'un yeniden bir araya gelmesi mi?" Harington'ın cevabı oldukça muğlaktı, ancak spinoff dizide yer almayı göz ardı etmedi. İngiliz aktör, "Bunlardan birinin diğerinden daha çok elimde olduğunu söylemeliyim" diye yanıtladı ve ekledi: "Ama hangisini daha çok istediğinize bağlı. Hangisini tercih ederseniz, benim hizmetimdeyim. Bence bir şey diğerinden daha imkansız olamaz. Ya mümkündür ya da değildir. Mümkün ve imkansız arasındaki mesafe çok büyük."

3'ü polis 5 kişiyi yaraladı: Sonunu keskin nişancı getirdi! 3'ü polis 5 kişiyi yaraladı: Sonunu keskin nişancı getirdi!

Jon Snow dizisi gelecek mi: Game Of Thrones yıldızından açıklama - Resim: 4

Game of Thrones'un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss, geçtiğimiz aylarda Jon Snow'un bir spinoff dizisine sahip olma olasılığına değinmişti. Hollywood Reporter'a verdikleri bir röportajda, bu projeye katılıp katılmayacaklarını "bilmediklerini" söylemişlerdi.


Jon Snow dizisi gelecek mi: Game Of Thrones yıldızından açıklama - Resim: 6

Ayrıca Benioff ve Weiss, "sakalında gerçek aklar olan" daha yaşlı bir Jon Snow fikrini ortaya atmışlardı: "Belki biz 80 yaşına geldiğimizde ve Kit emekliliğe yaklaştığında, sakalında gerçek aklarla o pelerini tekrar giyebilir."

Editör: Funda Işık