Gazze'de 35 bin değil 200 binden fazla Filistinli öldü Gazze'de 35 bin değil 200 binden fazla Filistinli öldü

ABD’de, 26 yaşındaki Arkansaslı öğretmen Reagan Gray, gönüllü olarak çalıştığı kilisede yakınlaştığı 15 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunmak suçlamasıyla gözaltına alındı. Kilisede yaşanan skandal olaya bir çarpıcı detay daha eklendi. Olayların yaşandığı kilise eski ABD Başkanı Bill Clinton’un sürekli ibadet etmek için gittiği kilise olarak belirtildi.

İŞTE OLAYIN AYRINTILARI


ABD’de, 26 yaşındaki Arkansaslı öğretmen Reagan Gray, gönüllü olarak çalıştığı kilisede yakınlaştığı 15 yaşındaki çocuğa cinsel tacizde bulunmak suçlamasıyla gözaltına alındı.

Reagan Gray’in çocuktan ardından "her gün çıplak fotoğraf istediği” de suçlamalar arasında yer aldı. Cinsel ilişkinin yaşandığı kilise ise eski ABD Başkanı Bill Clinton’un desteklediği ve sık sık ibadet ettiği yer olarak biliniyordu.

Arkansas'ın en büyük kiliselerinden birinde 15 yaşındaki bir çocuğa cinsel tacizde bulunmakla suçlanan öğretmen Reagan Gray ilk sorgusunda çocuğun “temiz kalabilmesi” için büyük çaba gösterdi.

26 yaşındaki Reagan Gray, 2020 sonbaharında Little Rock'taki Clinton’un da sık sık ibadet ettiği Immanuel Baptist Kilisesi'nde, tacize başladıktan sonra çocuğa neredeyse her gün çıplak fotoğraf gönderdi.

Çocuğun ailesi, oğullarının telefonunda olayla ilgili kısa mesajlar keşfettikten sonra, Kilise papazı polise şikayet etmek yerine önce Reagan Gray’i psikolojik destek almak üzere gönderdi. Ancak cinsel istismarın devam etmesi üzerine olay savcılığa iletildi.

İddialara göre Reagan Gray ve 15 yaşındaki çocuk, Mayıs 2021'e kadar Gray’in arabasında ve Monticello'daki dairesinde ilişkiye girdi. Fakat çocuk, savcılıktaki ifadesinde, kadının çıplak fotoğraf yağmuruna yanıt olarak çıplak fotoğraf taleplerine yanıt verip vermediğini hatırlamadığını söyledi.

Ancak her ne kadar böyle konuşsa da çocuk, “Bunu yaptığımı net olarak hatırlamıyorum ama ne kadar sıklıkla talep ettiğine bakılırsa muhtemelen gerçekleşti” ifadelerini kullandı.

Muhabir: HANDE DURMAZ