Yapay zeka yaratıcıları, dijital boya fırçalarını ve el işi araçlarını alıp mükemmel rüya gibi pikselli güzellik yarışmalarını yapma fırsatına sahip olacak.

En çok arzu edilen yapay zeka güzellik yarışmasını oluşturabilen çevrimiçi heykeltıraş, sanal model içerik yaratıcısı Fanvue'nun sponsorluğunda düzenlenen Dünya Yapay Zeka Yaratıcı Ödülleri'nin izniyle Miss AI dijital unvanıyla ödüllendirilecek.

Miss AI'nin arkasındaki yaratıcıya 13 bin dolar nakit ödül verilecek. İkinci ve üçüncü olanlara ayrıca açıklanmayan bir ödül verilecek.

Ancak Pazar günü başlayan Yapay Güzellik Yarışması göründüğü kadar basit değil.

Pikselleştirilmiş divalar dört jüri üyesi tarafından incelenecek; bunlardan ikisi dünyanın en büyük yapay zeka tarafından oluşturulan etkileyicileri Emily Pellegrini ve Aitana Lopez.

Özge Yağız ve Burak Sevinç'li "Beyaz Eşya"nın vizyon tarihi belli oldu! Özge Yağız ve Burak Sevinç'li "Beyaz Eşya"nın vizyon tarihi belli oldu!

Panelde ayrıca iki gerçek jüri üyesi de yer alacak; Miss Great Britain baş yargıcı Sally-Ann Fawcett ve pazarlama uzmanı Andrew Bloch.

Jüri, yapay zeka yarışmasının güzelliğini, yaratıcının yapay zeka araçlarını kullanımını ve sosyal medya nüfuzunu inceleyecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ