Taylor Swift'in başı, özel jetini bilgisayar üzerinden her yerde takip eden genç Jack Sweeney ile dertte. Daha önce de Taylor Swift'in uçuş verilerini ortaya çıkaran ve çizdiği rotaları YouTube hesabından paylaşan Sweeney'i Taylor Swift'in hukuk ekibi uyarmıştı. Central Florida Üniversitesi'nde üçüncü sınıf öğrencisi olan Jack'e Taylor Swift'in ekibinden şöyle bir mektup gelmişti:

"Bu sizin için bir oyun veya size zenginlik veya şöhret kazandıracağını umduğunuz bir yol olsa da, Müşterimiz için bir ölüm kalım meselesidir. Bayan Swift, ergenlik çağından beri kendisine zarar vermek isteyen sapkınlarla ve diğer kişilerle uğraşmıştır... Danışanımızı, kişisel güvenliği konusunda sürekli bir korku halinde hayatını yaşamaya zorlamıştır."

O marka Hülya Avşar'dan vazgeçmiyor: Kesenin ağzını açtı! O marka Hülya Avşar'dan vazgeçmiyor: Kesenin ağzını açtı!

Hukuk ekibi, Jack'in daha önce Taylor Swift'in evinin önünde tutuklanan bir adamla bağlantısı olduğunu da öne sürdü. Ancak Jack Sweeney, tüm bunlara rağmen hukuk ekibinin yasal yollara başvurmadığını belirtti.

2023'TE 178 BİN MİL UÇTU

Taylor'ın ekibi, Jack'in Instagram sayfasını kapatmayı başardı ancak Jack, sayfayı yeniden açmayı başardı. Taylor Swift'in özel jetini takibi sürdüren 21 yaşındaki öğrenci, ünlü şarkıcının 2023'teki tüm uçuşlarını gösteren verileri bu ay yayınladı. Verilere göre Taylor Swift geçtiğimiz yıl 170'in üzerinde yolculuk yapdı ve dünyayı 7 kez turlayacak kadar yol kat etti. Swift, 178 bin mil mesafe uçtu.  

Kaynak: LİLA OKYANUS