En son Aile dizisiyle ekranda olan ve şu sıralar şarkıcı Mert Demir'le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya GQ Türkiye tarafından bu yıl ilk kez verilen Yaratıcılık Ödülü’nün sahibi oldu. 

Erman Toroğlu'nun 'şişme kadın' benzetmesi yine maçın önüne geçti! Erman Toroğlu'nun 'şişme kadın' benzetmesi yine maçın önüne geçti!

Ekran Resmi 2024 04 12 09.49.54

Sarıkaya, geçen hafta New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde gecesinde boy gösterdi. 

Ekran Resmi 2024 04 12 09.50.13

Ünlü ismin galada tercihi Hunter Schafer da Marni elbisesi oldu. Dağınık saçları ve dekoltesiyle dikkat çeken güzel oyuncuyu muhteşem bulanların yanı sıra eleştirirenler de oldu.

Özellikle silikonları üzerine sayısız yorum yapılan ünlü isimin göğüsleri arasındaki mesafe sosyal medyada espri malzemesi yapıldı. 

G L Evt L3 W A A Ae Gr0

Bununla birlikte Sarıkaya'nın eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın yaptığı paylaşım ise tüm dikkatleri üzerine çekti. Cem Yılmaz X hesabından Marty Feldman'ın bir karesini paylaştı, bu paylaşım ünle isme gönderme olarak yorumlandı. Yılmaz'ın bu çıkışı tepkilere neden oldu. 

Ancak gerçek ortaya çıktı. Dün “CMXXIV” gösterisinde konuşan Cem Yılmaz, göz muayenesine gittiğini, kontrollerde sağ gözünün yüzde 50 oranında görmediğini açıkladı. Lazerle gözüne işlem uygulandığını belirten ünlü isim paylaşımı o nedenle yaptığını söyledi.

Muhabir: DEMET SAROVA