American Idol yarışmasının son bölümünde, ABD'li ünlü şarkıcı Katy Perry'nin başına talihsiz bir kaza geldi. Tarz bir büstiyer giyen Katy'nin kıyafetinin üst kısmı birden koptu. Canlı yayın olması sebebiyle Katy Perry'nin eli ayağına dolaşırken yanındaki jüri arkadaşı "Reyting" diye bağırdı. Üzerindeki parçayı düşmemesi için tutan 39 yaşındaki Katy, bir ara masanın altına saklandı. Bu sırada jüri arkadaşı da yastık tutarak frikik vermesini önlemeye çalıştı. 

Köpekbalığı temalı kıyafet giyen ve ıslak saçlarla canlı yayına çıkan Katy Perry'nin yaşadığı talihsizlik sonucu ekip yardımına koştu:

Katy, küçük kazadan dakikalar önce Kate Barton tarafından tasarlanan kıyafetini göstermek için Instagram'da paylaşım yapmıştı. Şarkıcı, tuhaf üstünü sergilediği paylaşımına "Bir köpekbalığı görürsen beyinsiz kalırsın, bu gece Idol'ü görürsen benim en iyi arkadaşımsın" gibi ilginç bir açıklama yazmıştı. 

Erman Toroğlu'nun 'şişme kadın' benzetmesi yine maçın önüne geçti! Erman Toroğlu'nun 'şişme kadın' benzetmesi yine maçın önüne geçti!

Kaynak: LİLA OKYANUS