Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Eczacıbaşı ile oynanan 5’li final sonrasında yaptığı açıklamada, “Elbette bu şampiyonluk anlamlı. Sezonu iki kupa ile kapattık. Ama biz bu kadroyu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak için kurmuştuk, olmadı. Yeni sezonda olacağız. Bunun için gerekli transferleri yaptık. Yeni sezon kadromuz belli. Belki bir mevki hariç. Simla (Simla Beyazıt Türker) hanım açıklayacak” demişti.

Ve Fenerbahçe'nin voleyboldan sorumlu yöneticisi Simla Beyazıt Türker'in açıklayacağı ilk isim ortaya çıktı...

Koç’un Simla Beyazıt Türker’e bıraktığı bomba transfer belli oldu. Bu sezon oldukça kötü bir sezon geçiren Vakıfbank’ın başantrenörü Guidetti ile de sorunlar yaşayan Zehra Güneş, önceki gün, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir araya geldi.

Koç’un, “Ailenin de senin de Fenerbahçeli olduğunu biliyorum. Bu yüzden fazla söze gerek yok. Gel bizim “en büyüğümüz ol” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un İtalya’ya kadar gelerek, kendisine transfer teklifinde bulunmasından oldukça etkilenen Zehra Güneş, “Eda ablayla az önce konuştum. Sizden önce o sormuştu ama size de söylemekten gurur duyacağım. Fenerbahçe formasını giymekten şeref duyarım” dedi.

Ne Sergen Yalçın, ne Barış Alper Yılmaz: Melisa Döngel aşkı bulamamış! Ne Sergen Yalçın, ne Barış Alper Yılmaz: Melisa Döngel aşkı bulamamış!

Bu sözlerden sonra Ali Koç ile Zehra Güneş coşkuyla sarıldı. Ve Fenerbahçe resmi sosyal medya hesaplarında yayınlanmak üzere fotoğraflar çekildi. Elbette Fenerbahçe formasıyla…

Bu arada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kapanış konuşmasında, “Fenerbahçe’de hiç kimse Eda kaptandan fazlasını alamaz… Bilgin olsun” dedi. Ve, “Elbette başkan” yanıtını aldı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ