Hollywood yıldızı Sharon Stone yıllar önce bir diğer yıldız Andy Garcia’yla birlikte efsane dizi Kurtlar Vadisi'nde rol almış, Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz’la öpüşme sahnesi büyük yankı uyandırmıştı.  Şaşmaz, öpüşme sahnesi için “Çok acemi bir iş çıkardım. Öpüşme sahnesini 24 kez tekrar ettik.” demişti.

O SAHNEYİ ANLATTI

TRT World'deki programa konuk olan Sharon Stone 'Kurtlar Vadisi'yle ilgili konuştu. Dizinin Los Angeles çekimlerinde, setin lükslüğünden etkilendiğini belirtirten ünlü isim kendisinin ve Garcia'nın çekimler esnasında ne yapacaklarından habersiz olduklarını anlattı. 

"NE OLDUĞUNU ANLAMIYORDUK"

Stone şu iafdeleri kullandı; "Bize gerçekten çok iyi para ödendi. Andy ve ben sete geldik. Ancak sette herkes Türkçe konuşuyor, hiç kimse İngilizce konuşmuyordu. Sahnelerde de bizimle Türkçe konuşuyorlardı, biz ise İngilizce yanıt veriyorduk. Ne olduğunu anlamıyorduk. Tamamen kaybolmuştuk. Gördüğüm en lüks set, muhteşem kostümler... Ama hiç kimse İngilizce konuşmuyordu... Andy'ye dönüp 'Ne yaptığımız hakkında hiçbir fikrim yok' dedim."

SON DAKİKA | Ali Erbaş, Audi A8’i iade etti! SON DAKİKA | Ali Erbaş, Audi A8’i iade etti!

Muhabir: Demet Sarova