Özel hayatıyla ile gündeme gelen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır  Cansu Taşkın’la sevgili olduğu iddia edilmişti. 

Yılmaz Erdoğan cephesinden konuyla ilgili açıklama gelmezken, bir programa konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafında bulunmuş ve; "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" demişti.

Yılll

Erdoğan cephesinde ise konu farklı lanse edildi. Cansu Taşkın'ın yalan söylediği ima edildi. Tüm bunların ardından Yılmaz Erdoğan konuyla ilgili sessizliğini korurken, aşkın kanıtı bir video geldi. Cansu Taşkın'ın kız kardeşi çiftin birlikte olduğunu kanıtlayan video ve çok sayıda fotoğraf paylaştı.  

640Xauto-24

Günlerdir gündemden düşmeyen konuyla idddaya göre Yılmaz Erdoğan olay yaratan video çekilirken bunun farkında değildi. Cansu Taşkın ve kardeşi kasıtlı olarak böyle bir çekim gerçekleştirdi. Cansu Taşkın birkaç günlük ziyaretinin sonrasında ünlü isme ulaşamayınca, kardeşinden görüntüleri paylaşmasını istedi. Ancak sonrasında da kendisinin bu paylaşımlarla ilgisinin olmadığını öne sürdü. 

Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız  'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde! Sıla Türkoğlu, Hande Erçel ve Özge Yağız 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesinde!

Yakın çevresinin belirttiğine göre Erdoğan avukatlarına iki isim hakkında dava açılması için talimat verdiği öğrenildi. Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ibareleri yer almakta.

Muhabir: DEMET SAROVA