Uluslararası Cerrahi Vaka Raporları dergisinde yayınlanan bir çalışmada, bir hastanın uyurken ereksiyon halindeki penisinin üzerine yuvarlanması sonucu yaşadığı kırık vakası detaylı bir şekilde anlatıldı. Bu olayın, "duyulabilir bir çıt sesi" ile başlayarak şiddetli ağrı, sarkıklık ve şişlik gibi semptomlarla sonuçlandığı belirtildi.

Yolda yürürken bıçaklayıp gitti Yolda yürürken bıçaklayıp gitti

Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonu kötü sonuçlandı! Penisi kırılan adam  soluğu hastanede aldı - Sağlık Haberleri

Hastanın semptomlarına rağmen 36 saat boyunca hastaneye gitmek için beklediği ve sonrasında acil bir operasyona alındığı ifade edildi. Uzmanlar, penis kırıklarının nadir görülse de potansiyel olarak ciddi sonuçları nedeniyle acil cerrahi müdahale gerektirdiğini vurguladılar.

Penis kırıkları teknik olarak kemiksiz olsa da, "kırık" terimi, penisin büyüyüp dikleşmesini sağlayan doku olan tunica albuginea'da meydana gelen yırtığı tanımlamak için kullanılmaktadır.

Operasyonda, 7 milimetre ve 10 milimetre ölçülerinde iki kırık tespit edildiği belirtildi. Sağlık görevlileri, peniste belirgin bir şişlik, sağa sapma ve penisin tabanında bir kan pıhtısı gözlemlediklerini açıkladılar.

Tedavi sonrasında hastanın taburcu edildiği ve ikinci gün şişliğin önemli ölçüde azaldığı belirtildi. Dördüncü gün ise hastanın "tam ereksiyon fonksiyonuna" kavuştuğu ifade edildi. Uzun vadeli olarak idrara çıkma veya cinsel işlevle ilgili herhangi bir sorun yaşamadığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ