Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Gönül Yazar, "Taş Bebek" lakabıyla tanınan isim, yaşadığı sağlık sorunuyla sevenlerini endişelendirdi. Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi ve yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Kendine ne yaptın? Sertab Erener'in yeni hali Vincent'a bile benzetildi! Kendine ne yaptın? Sertab Erener'in yeni hali Vincent'a bile benzetildi!

Magazin yazarı Onur Akay, Gönül Yazar'ın son durumu hakkında bilgi vererek, yaklaşık bir buçuk saat boyunca Gönül Yazar ile telefon görüşmesi yaptığını paylaştı. Akay, efsanevi sanatçının sağlık durumuyla ilgili şu bilgileri aktardı: "Bacağına pıhtı atması sonucu yedi gündür hastanede yatarak tedavi gören Gönül Yazar, şu anda biraz sıkıntılı günler geçiriyor. Doktorları, bacağındaki leblebi büyüklüğündeki pıhtıyı tamamen eritmeye çalışıyor."

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Gönül Yazar, yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili daha fazla detaylar paylaştı. Gönül Yazar, bir bacağının beş bacak gibi şiştiğini fark ettiğini, önce geçer diye bir süre doktora gitmediğini anlattı. Ancak bacağının sürekli şişmeye devam ettiğini ve dokunduğunda beton gibi sert olduğunu gördüğünde, korkarak hemen hastaneye başvurduğunu ifade etti. Gönül Yazar, hastanede yapılan iğne ve ilaç tedavileri sayesinde durumunun iyiye gittiğini öğrendiğini ve şu anda tedavi altında olduğunu belirtti. Ayrıca, Gönül Yazar tüm sevenlerine selamlarını göndererek acil şifalar, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diledi.

Öte yandan, şarkıcı ve söz yazarı Gönül Yazar'ın 2022'de evinde geçirdiği bir kaza sonucu görme yetisini kaybettiği biliniyordu. Ancak daha sonra yapılan ameliyatlarla Gönül Yazar'ın görme yetisini yeniden kazandığı ortaya çıkmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ