2 yıldır aşk yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile geçen Eylül ayında evlenen Deniz Çakır, Hülya Avşarı'ın programına konuk oldu. Her zaman sivri sözleriyle dikkat çeken oyuncu yine dikkat çeken açıklamalara imza attı. 

Ekran Resmi 2024 04 27 15.07.02

Gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Kalben'den açıklama! Gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Kalben'den açıklama!

"HER ŞEYİ OYNARIM"

Oyunculukla ilgili konuşan Çakır; "Her şeyi oynarım ama sadece kötü bir olayı mesela bir tecavüz olayında o tecavüz romantize edilirse tabii ki oynamam. Kötü bir eylem sonuçta. Öpüşmenin olmadığı ekranlarda silahların bu kadar havada uçuşması ve bunun bir rol model gibi gösterilmesi değil demek istediğim." dedi. 

Ekran Resmi 2024 04 27 15.07.09

"BUNDAN DAHA AYIP ŞEY OLABİLİR Mİ?"

Avşar'ın "Dizilerde her şeyin gösterilmesi gerekli midir?" sorusuna ise "Gündüz kuşağı programlarında konuşulan şeylerden daha az pornografik pavyonda çalışan bir kadının dans etmesi. Gündüz kuşağındaki bir programda yayınlanan çocuğun muhtardan mı, ondan mı, bundan mı, bundan daha ayıp bir şey olabilir mi? Çocuktan bahsediyoruz." sözleriyle yanıt verdi. 

Muhabir: Hande Durmaz