Metin Akpınar'ın tam 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu yıllar sonra ortaya çıkmış, Duygu Nebioğlu mahkeme kararı ile sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu. Bunun ardından bir türlü ortaya çıkmayan ve kendini saklayan annesini ikna etmek için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına konuk olmuştu. 

Metin Akpinar Kizi Duygu Nebioglu Kimdir Kac 17243646 6068 Amp

Öncesinde ise sık sık sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Nebioğlu annesiyle ilgili de konuşmuş ve "Hatta öz annem kendi ortada olmasa da hiç problem değil mahkeme onu da çıkartacak" ifadelerini kullandı. Duygu Nebioğlu devamında ise "Severek çıkmak istemedi o da çıkacak ortaya o zaman zorla çıkacak ortaya" demişti. 

Metin Akpinar In Kizi Duygu Nebioglu Annesini 17241814 3623 M

"Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" ifadelerini kullanan Nebioğlu'nu programda annesi ile ilgili ortaya atılan iddialara sinirilenerek tepki göstermişti. 

Haluk Levent BM'de İsrail ve Netanyahu'yu bombaladı! Haluk Levent BM'de İsrail ve Netanyahu'yu bombaladı!

Dddduy.

Nebioğlu bir kez daha yaptığı paylaşımla gündme geldi. Sosyal medyadan kendisine yazılan "Program anne-kız buluşturma değil anneyi karalama programına dönüştü" mesajına yanıt verdi ve "Herkes ne olduğunun farkında. Allah sorar hesabın, Sen Metin Akpınar, oturduğunyerden çocuğuna ve onun annesine laf atanlara sessiz kalmaya devam ediyorsun. Allah sorar hesabını ki zaten soruyor. Hiç bir kanıtı olmayan insanlara kanıt olarak geldik. Anneme iftara atanlar dünyada tozunuz kalmasın" ifadelerine yer verdi.

Muhabir: DEMET SAROVA