CMXXIV gösterisiyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, gösterilerinde yaptığı göndermelerle gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Ünlü komedyen geçtiğimiz günlerde gösterisinde konuyu Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına getirip genç komedyeni hedef almıştı.

Futbol oynarken düşüp omzunu kırdıktan sonra 5 saatlik bir operasyon geçiren Kaya, Yılmaz'ın kendisiyle ilgili söylediklerine sessiz kalmayarak yanıt vermişti. Hasan Can Kaya, “Oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış” diyen Kaya'nın cevabı da büyük ses getirmişti.

Şiddet fotoğraflarıyla linç yemişti: Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu için ne dedi? Şiddet fotoğraflarıyla linç yemişti: Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu için ne dedi?

Hasan Can Kaya'nın "veteran komedyen" açıklamasından sonra cevapsız kalmayan Cem Yılmaz bu sefer de efsane filmi G.O.R.A.'dan bir sahne paylaştı. Twitter (X) hesabından, yıllar önce canlandırdığı bir de kıvırcık saçları olan "Komutan Logar" karakterini paylaşıp yine hiçbir not düşmeyen Yılmaz'ın Hasan Can Kaya'ya gönderme yaptığı öne sürüldü.

ŞAHAN GÖKBAKAR SEÇİMİNİ YAPTI

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar da dahil oldu. Şahan Gökbakar seçimini yaptı. 

Exxen’de yayınlanan "Konuşanlar" programını arka plana alarak yaptığı paylaşımla Hasan Can Kaya'ya destek verdi.


 

Kaynak: Haber merkezi