Son dönemde yaptığı "First Reformed", "The Card Counter" ve "Master Gardener" gibi filmlerle kariyerinde zirvesini yaşayan 77 yaşındaki yönetmen Paul Schrader'in son filmi "Oh, Canada" dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapacak.

P 9259Bded74

Russell Banks'in Vietnam Savaşı'ndan kaçmak için Kanada'ya kaçan bir yazarı konu alan Foregone adlı romanından uyarlanan ve başrollerini Richard Gere, Uma Thurman, Michael Imperioli ile Jacob Elordi'nin paylaştığı filminden bahsetmek için, Schrader Variety dergisinin konuğu oldu. 

'SADECE SEVMEYE ÇALIŞTIM'

Elinin bandajla sargılı olduğu görülen Schrader, bu durumun sebebinin Martin Scorsese’nin köpeği olduğunu açıkladı. Scorsese’nin evine yemeğe giden yönetmen, Scorsese’nin köpeğini sevmek isterken ısıldığını söyledi. 

Enkaz bulundu, yaşam belirtisi yok! Enkaz bulundu, yaşam belirtisi yok!

Scottie cinsindeki köpeği sevmeye çalıştığını belirten Schrader, Scottie baş parmağımın bir kısmını çıkarmakla kalmadı, yedi. dedi Martin Scorsese’nin evinde bir hemşire olduğu için müdehaleyi onun yaptığını alatan yönetmen Cannes Film Festivali’de parmağının daha iyi duruma gelmesini umuyor. 

Muhabir: DEMET SAROVA