22 Mart 1975 tarihinde “Seninle Bir Dakika” adlı şarkısıyla ülkemizi Eurovision’da temsil eden  Semiha Yankı katıldığı programda genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, İtalya'da 'Yargı' dağıtmaya hazırlanıyor! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, İtalya'da 'Yargı' dağıtmaya hazırlanıyor!

Aramızda Kalsın programında Seda Sayan kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evliliği gündeme geldi. Müge Dağıstanlı, "Artık öyle bir dönem ki, genç erkekler olgun kadınların kapısını çalıyor. Eskiden böyle bir şey yoktu. Seda'nın enerjisi çok yüksek. Geçen mayıs ayında Seda ve Çağlar buraya geldiler. Öncesini, sonrasını ve yayın sırasını gördüm; Seda Sayan, Çağlar'dan daha genç ve enerjik duruyor." ifadelerini kullandı.

Seda Sayan Ve Caglar Okten Cifti

'BANA SORARSAN BEN YAPAMAM'

Buna karşılık Yankı, konuyla ilgili; "Bana sorarsan; ben yapamam. Yetişemem. 25 yaş küçük bir adamın enerjisine yetişilir mi? Seda nasıl yetişiyor, bilemem. Hayatımda uzun yıllardır kimse yok, kimseyi hayatıma almayı da düşünmüyorum ama eğer olursa yaşı bana yakın biri olur. Genç bir insanın temposuna yetişemem. Çağlar daha yaşına göre olgun, oturmuş bir adam. Seda Sayan'ın da enerjisi çok yüksek. Onlar birbirini dengelemiş.

'KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN'

Kimse üstüne alınmasın, kimseye gönderme yapmıyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama genç kuşaktaki erkeklerin bizim yaşımızdaki kadınlara gelmesinin sebebi tamamen maddi. Gençler bize yürümüyor mu? Yürüyor. Ama hep bir beklenti var; yani şan şöhret... Senden 25-30 yaş küçük adamla ne konuşursun ya? Kadınların genç erkeklere yetişmek için yorulduğunu görüyorum ben. Sonra bir sürü estetik yaptırıyorlar falan... Adam her dakika gezmek ister, eğlenmek ister; ben ayağımı uzatıp yatayım isterim!" dedi. 

Muhabir: SERKAN BAYAR