Sizi nasıl bir gün bekliyor? 20 Mayıs  günlük burç yorumları Sizi nasıl bir gün bekliyor? 20 Mayıs günlük burç yorumları

Sakla Beni dizisi final yapan ve tiyatro sahnesinde Aşık Shakespeare oyunuyla izleyiciyle buluşmaya devam eden Uraz Kaygılaroğlu 2019 yılında eşi Melis İşiten'le yolları ayırmıştı. Aralık ayında fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu geçen haftalarda sevgilisinin "Life in Plastic" adlı sergisi için kamera karşısına geçmişti.

Sergi için fonda kadın bedenlerinin arasında elinde kasap bıçağı ve kesik kadın kafası tutarak pozlar veren Uraz Kaygılaroğlu, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuş ve tepki çekmişti. 

Kadın cinayetlerinin bu kadar çok yaşandığı ülkemizde verilen bu pozlar için çok sayıda olumsuz yorum yapıldı.  Eleştirilerin ardından Instagram hesabından sergi ile ilgili bilgilerin yer aldığı yazıyı paylaşan oyuncu, "Sakin olalım dostlar" ifadelerini kullandı.

Kameralara takılan oyuncunun eski eşi Melis İşiten'e; Uraz Kaygılaroğlu'nun tepki çeken pozları soruldu. Sergiye gitmediğini söyleyen İşiten; "Çok hassas bir konu, benim yorum yapmam doğru olmaz. Tamamen onları ilgilendiren bir karar. Uraz nasıl paylaşım yapıp arkasında durduysa benim de o şekilde onun arkasında durmam gerekir." dedi. 
 

Muhabir: SERKAN BAYAR