Rapçi Diddy'nin (gerçek adı Sean Combs) skandalları dünya basınına bomba gibi düştü. Rapçi'nin Miami ve Los Angeles'taki evine yapılan baskınlarda korkunç kanıtlar toplandı. Diddy'nin cinsel taciz, tecavüz, seks ticareti, insan kaçakçılığı gibi suçlamalarla karşı karşıya olduğu belirtildi.

3 KADINA PARA ÖDÜYORMUŞ

Davada yeni bir ayrıntı daha ortaya çıktı. Belgelere göre, rapçi 50 Cent'in eski sevgilisi Daphne Joy'da Diddy'nin fuhuş ağının içindeki isimlerden biri. Diddy'nin Daphne Joy'u seks işçisi olarak kullandığı ve yüklü ödemeler yaptığı 3 kadından biri olduğu belirtildi. Ancak 37 yaşındaki Joy ve eski sevgilisi 50 Cent, bu iddialara yanıt vermedi. 1 çocukları bulunan Daphne Joy ve 50 Cent, iki yıllık birlikteliğin ardından 2012'de ayrılmıştı.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör barıştı: Bakın ilk adımı kim atmış? Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör barıştı: Bakın ilk adımı kim atmış?

Diddy ise daha önce Miami Beach'teki evinde Joy'la birlikte görüntülenmişti. Diddy ve Daphne Joy'un bir dönem çıktığı da iddia edilmişti.
 

Kaynak: HANDE DURMAZ