Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'dan yeni olay: 'Hoşgeldiniz CHP'liler' diyerek sahneyi terk etti!

Son dönemde sürekli birilerini diline dolayan ve gerek sosyal medya üzerinden gerek de, gösterisinde göndermeler yapan Cem Yılmaz'ın son hedefi Hasan Can Kaya'yı oldu. Geçen günlerde gösterisinde seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Cem Yılmaz, "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi." dedi.

Hasancankaya7

Ardından, Hasan Can Kaya'nın küfürlü konuşmasına değinen Yılmaz, "O böyle konuşuyor ya böyle 'naber ak, iyi sen ak', siz de Gebze'den gelin tamam mı a*k?" diyerek meslektaşına laf attı!

Hasan Can Kaya ise Yılmaz'a karşılık "Küçük bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış" cevabını verdi.

Cem Yılmaz yine sesszi kalamadı ve bu kez de efsane filmi G.O.R.A.'dan bir sahne paylaştı.  "Komutan Logar" karakterini paylaşıp yine hiçbir not düşmeyen Yılmaz'ın Hasan Can Kaya'ya gönderme yaptığı düşünüldü.

Muhabir: DEMET SAROVA