Eyüpsultan'da, 1 Mart'ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T'nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kaza sonrası İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a kaçmış, ardından ise Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmişlerdi.

Eylemtokjpeg Lor C Y5Yke G Y Vla G Wz Gf A

Türkiye'de büyük yankı uyandıran olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. 

Taskagitmakasjpeg 9X R Nnu S P0 Ktd Wh63W Ljb Q

Yeni bir gönderme ise Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşandı. Dizide Ömer'in Metehan'a aldığı arabayla Metehan bir araba çetesiyle arkadaş olurken son bölümde yarış yapan Metehan arabasını arkadaşı Ateş'e kaptırdı. Araba yarışlarına katılan Metehan'ın aracıyla hız yapan arkadaşı Ateş araçla kaza yaparken 1 kişinin ölümüne sebebiyet verip doğrudan annesini aradı.

Kızıl...

İnci Taneleri’ne iki sürpriz isim! İnci Taneleri’ne iki sürpriz isim!

Evrim Alasya'nın hayat verdiği Kıvılcım karakteri ise programında Eylem Tok'a seslenerek; 'Her anne baba evladını korumak ister. Ama anne baba olmak adaletsiz olmak değildir ve olmamalıdır. Birinin canı yanarken bu başkasının yanına kar kalmamalıdır. Bir çocuk bir kazaya karışmış ve çok büyük bir kazaya sebep olmuş. Çocuğunu kurtarmaya çalışarak ona iyilik yapmaya çalışan anneye sesleniyorum 'Oğlunuzun hayatını maf ettiniz. Onu bir nefret objesi haline getirdiniz. Bir kazayı cinayete dönüştürdünüz. Bu olayda tek suçlu kişi sizsiniz.' dedi. Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahne sosyal medyada gündem oldu. 

Muhabir: DEMET SAROVA