Son olarak, 1918-1923 yılları arasında yaşanan gerçek olaylara dayanan ''Zaferin Rengi'' filminde Fenerbahçe’nin başkanı Mehmet Sabri Toprak karakterine hayat veren ve aynı zamanda, final yapan Aile dizisiyle adından söz ettiren Nejat İşler geçen haftalarda mutluluk üzerine söyledikleriyle sevenlerini hüzünlendirmişti. 

Selahattin Paşalı, Avrupa Film Akademisi'nin üyelerinden biri oldu! Selahattin Paşalı, Avrupa Film Akademisi'nin üyelerinden biri oldu!

Ölümle ilgili düşünceleri sorulan oyuncu, ölümün her gün aklında olduğunu belirtti. "Mutlu musunuz?" sorusuna verdiği "Değilim. Mutluluk artık uzak bir ülke." yanıtıyla sosyal medyada gündem olmuştu. 

"BİR GÜN HERKES ÖLECEK"

Geçen akşam görüntülenen İşler bu kez de “Gündemi ve ekonomiyi yakından takip ediyorum. Her şey çok çabuk değişiyor. İnsanlar kolay para kazanmak istiyor, ancak risk almazsan para kazanamazsın. Çevreme bakıyorum da insanlar ölmeyecek gibi yaşıyor. Bir gün herkes ölecek, onu biliyorum. Yalnız kalınca ölümü düşünüyorum. Doldur doldur nereye kadar? Mezara mı götüreceksin?” sözleriyle dikkat çekti. Sevenleri ünlü ismin bu melankolik haline üzüldü. 

Muhabir: SERKAN BAYAR