Bir süredir Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Mert Demir geçen haftalarda "Umarım Annem Dinlemez" podcast'ne katılmış, cinsel yönelimi ile ilgili de konuşmuştu. 

Sık sık eşcinsel olduğu iddia edilen Demir "Ben kadınlarla ilgileniyorum genel olarak. Benim genel ilgi alanımda kadınlar var cinsel olarak" ifadelerini kullanmış, genç şarkıcının "genel olarak" ifadesi sosyal medyanın diline düşmüştü. Şarkıcının biseksüel veya gay olduğu yönünde iddialar havada uçuşmuştu. Magazin manşetlerinden düşmeyen ünlü çiftin aşkının da 'reklam aşkı' iddiaları ortaya çıktımıştı. 

663B25697A69E2914068B948

Sarıkaya, 'reklam aşkı' iddiasına; “Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı? Bana çok komik ve inanması güç geliyor. Ben öyle yaşamıyorum.” diyerek nokta koysa da, söylentiler son bulmadı.  Çiğdem Akman'ın YouTube programına konuk olan Bircan Bali, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkının 'PR çalışması' olduğunu söyledi ve Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu.

Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...' Zehra Güneş önce mağlup etti, sonra paylaştı: 'Atatürk'ün kızları olarak...'

Merrr

Akman, Bircan Bali'ye 'Serenay Sarıkaya ile Mert Demir olayı nedir sence? Evlenecekler mi?' diye sordu. Bali ise; 'Deli misin sen? Çocuk gay ayol' diyerek cevap verdi ve Bali'nin o sözleri sansürlendi. Bali sözlerine 'Çok güzel bir PR çalışması. Bu PR çalışmasını yıllar önce büyük starlara da yaptılar. Çok da güzel işledi. Bu reklam çalışmasını başarılı buluyorum. Birbirlerine kuliste Mert'in kulisinde Serenay'ın ona 'hadi brocum ben gidiyorum' dediğini biliyorum'.' diyerek devam etti.

Muhabir: SERKAN BAYAR