Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturmuştu.

Sık sık sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Nebioğlu annesiyle ilgili de konuşmuş ve "Hatta öz annem kendi ortada olmasa da hiç problem değil mahkeme onu da çıkartacak" ifadelerini kullandı. Duygu Nebioğlu devamında ise "Severek çıkmak istemedi o da çıkacak ortaya o zaman zorla çıkacak ortaya" demişti. 

Metin Akpinar In Kizi Duygu Nebioglu Annesini 17241814 3623 M
Duygu Nebioğlu, geçen hafta verdiği röportajda da annesini bulmak için Müge Anlı'ya çağrı yaptı ve "Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona" ifadelerini kullandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy açıklaması: 'Gerek bile duymuyorum' Kıvanç Tatlıtuğ'dan Çağatay Ulusoy açıklaması: 'Gerek bile duymuyorum'

Nebioğlu'nun çağrısına cevap gecikmedi. Müge Anlı sosyal medya hesabından o satıları paylaşıp; "Herkese kapımız açık, her zaman bekleriz." notunu düştü.

Akpınar'ın kızı bugün Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katıldı ve Müge Anlı aracılığıyla atv ekranlarından annesine seslendi. Tüm yaşadıklarını anlatan Nebioğlu'nun annesini Müge Anlı arayacak. 

Muhabir: DEMET SAROVA