Şu sıralar hem Sakla Beni dizisiyle hem de, tiyatro sahnesinde Aşık Shakespeare oyunuyla izleyiciyle buluşmaya devam eden Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk itirafı geldi.

2019 yılında boşandığı eşi Melis İşiten'le yolları ayrlan oyuncunun adı geçen Aralık ayında fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. 

6603F2B10A11B05B0Be442E7

Basın mensuplarıyla karşılaşan oyuncu iddialarla ilgili ilk kez konuşmuş; gazetecilerin "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusuna "Evet, 'hayırlı olsun' diyelim. Gayet güzel gidiyor, her şey yolunda. 'Nasıl tanıştınız?' gibi konulara da girmeyelim, özel konular bunlar." şeklinde yanıt vermişti. 

En son ise sevgilisi Sayna Soleimanpour'un "Life in Plastic" adlı sergisi için kamera karşısına geçen oyuncunun verdiği pozlar tepki çekti.

Sergi için fonda kadın bedenlerinin arasında elinde kasap bıçağı ve kesik kadın kafası tutarak pozlar veren Uraz Kaygılaroğlu, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kadın cinayetlerinin bu kadar çok yaşandığı ülkemizde verilen bu pozlar için çok sayıda olumsuz yorum yapıldı.  Eleştirilerin ardından Instagram hesabından sergi ile ilgili bilgilerin yer aldığı yazıyı paylaşan oyuncu, "Sakin olalım dostlar" ifadelerini kullandı.

İbrahim Çelikkol Zakkum Kardeşler’in en acımasızı olarak 'Gaddar'da! İbrahim Çelikkol Zakkum Kardeşler’in en acımasızı olarak 'Gaddar'da!

Editör: Demet Sarova