“Muhteşem Yüzyıl” dizisiyle dünyada tanınan isimlerden bir haline gelen ve sık sık çeşitli davetlere katılan Meryem Uzerli son olarak Özbekistan'a gitmiş, Central Asian University davetine katılan ünlü isim orada büyük ilgi odağı olmuş ve sultanlar gibi ağırlanmıştı. 

Bir iddiaya göre ise oyuncu Özbekistan ziyareti öncesinde ise Riyadlı bir ailenin yemeğine katılmış ve bu yemekten tam olarak 4 milyon TL kazanmıştı. 

Xp K Ol I Or9 E O Fel Hdnbzz5W

Uzerli bu kez de dünyaca ünlü isimlerle bir araya gelecek. 20-21 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında Atlantis The Royal, Dubai'de düzenlenecek olan uluslararası Kadınları Güçlendirme Konvansiyonu 2024'ün (WE Convention 2024) ikinci baskısı için 2.000'den fazla girişimci kadının Dubai'de bir araya gelmesi bekleniyor. 

6 C7184626 Tdy Carla Bruni 130502

Kişisel ve profesyonel gelişimi destekleyen kadın liderlerden oluşan küresel bir topluluk olan Kadınları Güçlendirme Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik, Lectera.com , TikTok, EIRINE, KraftHeinz ve Better Ask Anna gibi ortaklar tarafından destekleniyor. 

Etkinliğin gündeminde HH Sheikha Mozah bint Marwan Al Maktoum (Kaptan Pilot, Dubai Polis Hava Kanadı), HH Sheikha Dr. Shamma bint Mohammed bin Khalid Al Nahyan (Yönetim Kurulu Başkanı, Şeyh Muhammed) gibi önemli isimlerin yer aldığı 100'den fazla konuşmacı yer alıyor.

Unnamed-6

Cem Yılmaz yine üste çıktı: Hem 'gönderiyor' hem de 'yeter' diyor! Cem Yılmaz yine üste çıktı: Hem 'gönderiyor' hem de 'yeter' diyor!

Bin Khalid Al Nahyan Kültür ve Eğitim Kurumları), HH Sayyida Basma Al Said (akıl sağlığı klinik danışmanı ve Whispers of Serenity'nin kurucusu), HH Sheikha Jawaher Bint Khalifa Al Khalifa (Başkan, FUTURE8 ve Yönetim Kurulu Üyesi, NFINITY Grubu), Maria Sharapova ( dünya çapında tenis şampiyonu, yatırımcı ve girişimci), Carla Bruni (şarkıcı, süper model ve Fransa'nın eski First Lady'si), Karen Wazen (dijital girişimci) , Meryem Uzerli (oyuncu) ve çok daha fazlası.

Muhabir: DEMET SAROVA