'Mehmed Fetihler Sultanı' kadrosunda değişim: Kim gelecek, kim gidecek? 'Mehmed Fetihler Sultanı' kadrosunda değişim: Kim gelecek, kim gidecek?

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti dizisi cuma akşamlarının iddial yapımları arasında olmaya devam ediyor. 

Kaan Tasaner 6Wzg Cover.jpg

Gün geçtikçe değişen senaryosuyla ilgi çeken diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Sıla Türkoğlu'nun hayat verdiği 'Doğa' karakterine nihayet bir partner geliyor. Kaan Taşaner, bu akşamki bölümden itibaren Kızılcık Şerbeti'nde olacak. Yeni partnerlerden ilk birlikte kare geçen günlerde sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Kaan Sila Kizilcik 1 850X570

Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde evlatlık verildiğini düşünen Nilay’a (Feyza Civelek) yardım eden Doğa (Sıla Türkoğlu), Giray Şifacıgil’le tanışıyor. Şifacıgil Holding’e giden, ardından beklenmeyen bir tesadüfle karşı karşıya gelen Doğa ve Giray’ın tanışması dizide dengelerin değişmesine neden olacak.

Kızılcık Şerbeti (5)-3

FATİH VE GÖRKEM’İN BEKLENEN DÜĞÜNÜ BU AKŞAM!

Bu akşam yayınlanacak bölümde izleyicinin merakla beklediği Fatih (Doğukan Güngör) ve Görkem (Özge Özacar) çiftinin düğünü ekrana gelecek. Pembe’nin (Sibel Taşçıoğlu) dillere destan olacak bir düğün gerçekleştireceği bölümde yaşanacaklar adeta bomba etkisi yaratacak.

Muhabir: DEMET SAROVA