Ünlüler dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden olan şarkıcı Zeynep Bastık 8 Temmuz'da 30'uncu yaşına girmiş ve doğum günü partisiyle günlerce konuşulmuştu.

Hepimiz doğal zannediyorduk! Afra Saraçoğlu estetikli çıktı… Hepimiz doğal zannediyorduk! Afra Saraçoğlu estetikli çıktı…

Zeynep Bastık, partide o dönem sevgilisi olan Ali Can Ayyıldız ile ilişkisini ilan etmiş, Ayyıldız, ünlü şarkıcıyla partide çekilen bu fotoğraflarını yayınlayarak, birlikteliklerini gözler önüne sermişti. Roman konseptiyle hazırlanan partinin baş solisti ise  Kobra Murat olmuştu. 

'ZEYNEP BANA İŞ KAPISI AÇTI'

Aramızda Kalmasın programına konuk olan Kobra Murat partiden kazandığı ücreti açıkladı. Şarkıcı; "Partide olan herkes pırlanta gibiydi. Ben normalin iki katı, üç katı para istedim. Bulgaristan'dan geldim aşırı yorgundum. Parti için bana 80 bin lira para verdiler. Ben partinin başından sonuna kadar şarkı söyleyip dans ettim. Ben işlere genelde 20 bin, 30 bin, 40 bin liraya gidiyorum. Bu parti bana iş kapısı açtı. Bunu gören sosyete aynısını istiyor. 'Zeynep Bastık gibi benim yeğenimin de doğum gününü kutlar mısın' diyorlar. "

Muhabir: HANDE DURMAZ