En son Kanal D dizisi 'Veda Mektubu'nda hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topluyor. 

Ekran Resmi 2024 03 28 17.20.22

Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı için yeni iddia: ''Serenay 'bro' diyor'' Serenay Sarıkaya ile Mert Demir aşkı için yeni iddia: ''Serenay 'bro' diyor''

Esprili videolara imza atan oyuncu bu kez de 48 yaşına girişini tiye aldı. Yeşilçay'ın "Adımın yanına parantez içinde yaşımın yazıldığı yıllara kocaman bir merhaba. İyi ki doğmuşum Nurgül Yeşilçay (48) hep beraberiz." notunu düştüğü  videosu takipçilerini güldürdü.

Ekran Resmi 2024 03 28 17.21.55

Ünlü isim geçen aylarda katıldığı bir programda, Asmalı Konak bittikten sonra Hande Ataizi ile beraber rol aldığı Melekler Adası dizisinden "Ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifi aldığını ve parayı duyunca da senaryoyu bile okumadığını itiraf etmiş ve "Ya olabilir mi böyle bir şey? Bak şimdi gittim şeye, görgüsüzlüğe bak! Ay sefam olsun! Arabacıya gittim, en pahalısı hangisi dedim. İki tane araba gösterdi, bir tanesini aldım' açıklamasında bulunmuştu. 

Muhabir: DEMET SAROVA