Usta oyuncu Kadir İnanır, evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış. Alınan bilgiye göre, bu sabah inme geçiren İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

66014C94A86C8D09Ad22287C 1

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ünlü ismin son durumuyla ilgili açıklama yaparak;'Kadir İnanır'ın durumunda olumlu gelişmelerin olduğunu ve sanatçının uyandırıldığını ifade etti. İnanır'ın extübe edildikten sonra bilincinin açık olduğunu ve gülümsediğini belirten Sağlam, motor hareketlerinin iyi olduğunu ve takip ettiklerini söylemişti. İlerleyen günlerde fizik tedavinin devam edeceğini ve birkaç gün daha yoğun bakımda kalacağını açılayan, Sağlam, konuşma sürecinin daha sonra beklenildiğini ve İnanır'ın durumunun iyiye gittiğini ifade etmişti. 

Ekran Resmi 2024 03 28 16.19.45

Volkan Demirel'den ayrılık iddiasına yanıt: 'Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz...' Volkan Demirel'den ayrılık iddiasına yanıt: 'Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz...'

Kadir İnanır'la sayısız filme imza atan ve yakın dost olan Türkan Şoray'dan sanatçıyla ilgili paylaşım geldi. Türkan Şoray sosyal medyadan "Sinemanın efsane aktörü Kadir İnanır, çok geçmiş olsun. İyi haberlerin bizi sevindirdi. Acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı. 

Muhabir: DEMET SAROVA