Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve oynadığı İnci Taneleri, Kanal D’de ekrana gelen bölümleriyle Türkiye’yi ekran başına kilitliyor.

Ekran Resmi 2024 02 12 12.23.20

Tanıtımlarından itibaren pavyon dansıyla gündemden düşmeyen dizi sonrasında ise Şener Şen ve Meltem Cumbul'un başlandı yer aldığı Gönül Yarası filmiyle olan benzerliğiyle konuşulmaya başlandı. 

Ekran Resmi 2024 02 12 12.23.39

Yılmaz Erdoğan şimdi ise yeni bir iddia ile dikkat çekti. Bircan Bali programında Erdoğan'ın, 2 yıldır  Cansu Taşkın’la sevgili olduğunu iddia etti.

Hadise ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Hadise'den iddialara yanıt! Hadise ve Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Hadise'den iddialara yanıt!

Ekran Resmi 2024 02 12 12.24.31

Eski manken ve şimdilerde single çalışmasıyla müziğe adım atan Taşkın'la Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş farkı olması sosyal medyada çok konuşuldu. Aşk defteri hayli kabarık olan Cansu Taşkın'ın adı daha önce Arda Turan, Sinan Akçıl, Hacı Sabancı, Rafet El Roman ve engin Akyürek'le anılmıştı. 

Pınar Kerimoğlu'na konuk olan Cansu Taşkın aşk itirafında bulundu. Taşkın "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi?" dedi.

Muhabir: DEMET SAROVA